MACOR al facebook

Presentació

Macor. Associació Maçanetenca de Prevenció i Ajuda a Malalts del Cor

.
La nostra vocació és plenament social, de solidaritat. El nostre compromís és aportar de forma lliure i efectiva el nostre ajut i coneixements per tal de reduir en el possible la lacra de les malalties del cor. La informació als malalts, familiars, escolars i persones grans és fonamental i bàsica tant per prevenir com per a comprendre què és una malaltia cardiovascular. És una de les prioritats de la nostra associació, així com l’educació per una vida sana.

Cal que sapiguem escoltar i entendre les angúnies i esperances de les persones que han estat colpides per la malaltia i que, per continuar endavant, necessiten ajuda física i psicològica de tots i tothom. No és sensat deixar-se portar pel fatalisme; encara hi ha coses a fer en la vida, persones que ens necessiten.

La tasca que ens hem posat és una qüestió de fe, de voluntat i d’esforç. Amb il·lusió comencem a caminar amb la convicció que un somriure d’agraïment val més que tota la feinada que ens pugui haver costat.

De vegades no n’hi ha prou amb fer tot el que toca, ni d’esforçar-se a fer-ho raonablement bé, amb sentit i responsabilitat. Això ens permet quedar-nos tranquils davant la falta de salut, de mitjans, d’esperances…

Hauríem de tenir la valentia de fer-hi alguna cosa, amb realisme i generositat, a la mida de les nostres possibilitats.

No busquem herois sinó persones normals i corrents que ens ajudin a dur a terme els fins de l’Associació. Confiem en la maduresa dels veïns de Maçanet i comarca de la Selva. Qui vulgui fer-se soci, pot omplir el formulari o posar-se en contacte amb qualsevol membre de la junta.

f